YARI Network2018-12-12T16:54:44+00:00

YARI NÄTVERK

YARI är evigt tacksam för våra ambassadörer, entreprenörer, artister och influencers som stöttar vårt arbete och driver frågan om barns rätt till utbildning. Tillsammans med dem försöker vi upplysa och inspirera andra – både opinionsbildare och allmänhet för att göra mer ansträngningar för barns rättigheter i världen.

Våra Ambassadörerna

ARASH LABAF
ARASH LABAF
Arash behöver ingen närmare förklaring. Han är en världsstjärna och rankas bland de mest kända svenska sångarna genom historien.
PEJMAN BAZEGHI
PEJMAN BAZEGHI
Pejman Bazeghi är en iransk skådespelare född 1974 i Tehran. Fram till idag har Pejman Bazeghi spelat i över 30 filmer och ett tiotal TV-serier och är idag en av de främsta skådespelarna inom den iranska filmscenen.
SOROSH TAVAKOLI
SOROSH TAVAKOLI
Sorosh Tavakoli föddes i Iran och kom till Sverige som 5-åring. Han startade upp företaget Videoplaza direkt efter studierna vid Kungliga Tekniska Högskolan, KTH.
ARDALAN SHEKARABI
ARDALAN SHEKARABI
Ardalan Shekarabi innehar idag posten som Sveriges civilminister och är därmed en av Sveriges mest framgångsrika politiker.
AZADEH ROJHAN GUSTAFSSON
AZADEH ROJHAN GUSTAFSSON
Azadeh Rojhan Gustafsson är en svensk politiker som idag sitter i riksdagens kulturutskott.
MELODY FARSHIN
MELODY FARSHIN
Melody Farshin är en av Sveriges mest framgångsrika kvinnliga komiker och har uppträtt på stand up-klubbar över hela landet.
REZA BAGHER
REZA BAGHER
Reza Bagher är idag en erkänd filmregissör och manusförfattare. Förutom flertalet kortfilmer som vunnit priser på bland annat Göteborgs filmfestival har han också gjort långfilmer.
LIA BOYSEN
LIA BOYSEN
Lia boysen är en svensk skådespelare med passion för den iranska kulturen.
MIKAEL HYLIN
MIKAEL HYLIN
Mikael Hylin är en välrenomerad svensk regissör, producent och manusförfattare med gedigen lista av välkända filmer i portföljen.
BAHAR PARS
BAHAR PARS
Bahar Pars har vunnit flertalet priser för sina enastående insatser i bland annat filmen “En man som heter Ove”. Förutom skådespeleriet har hon även regisserat egna filmer, bland annat Rinkebysvenska som även den fått ta emot priser.

Våra samarbetspartner

Våra Sponsorer

Efter mycket research bestämde jag mig för att fördela hälften av min donation till Yari Foundation. Jag lockades av den digitala ryggraden och transparensen som genomsyrar organisationen – men viktigast av allt har de en evidensbaserad modell som fungerar i praktiken och hjälper barn till en ljusare framtid.


 


Add Impact to Your Inbox
Find out what’s happening next by subscribing to our email list!

 
SUBSCRIBE
close-link
YARI EMAIL REGISTERATION
REGISTER
We respect your privacy.
close-link